Weesp sport & cultuur dag 2019

Weesp is niet alleen de stad van het water en de historische huizen en monumenten maar ook van de sport & cultuur. Naast de grote sportevenementen zoals de Vechtloop en de triatlon is er in Weesp een groot aanbod van sportclubs. Wellicht een nog groter aanbod is er in de kunst & cultuur in Weesp. Alles wordt samengebracht op 29 september. Dan wordt het aanbod van sport en cultuur gepresenteerd. Alle sportverenigingen, ondernemende sportaanbieders, culturele organisaties en muziekverenigingen kunnen die dag hun activiteiten laten zien. Zo kan iedereen een keer een potje basketbal spelen, de turnsters in actie zien en een instrument bespelen. De Weesper Sport- en Cultuurdag is gratis toegankelijk en wordt dit jaar gehouden op Sportcomplex Papelaan. Daar is in de zomer van 2018 een nieuwe openbaar sportveld en openbare beachvolleybalvelden aangelegd. Voor de culturele organisaties wordt zelfs de rode loper uitgerold: die loopt van het openbare veld naar het naastgelegen gebouw van de Koninklijke Harmonie de Adelaar.

http://www.sportiefweesp.nl/

Deel deze fotoreportage